Архива за 'Сааб Вести' Категорија

Сааб Детали за партнерство со Кина Hawtai Motor Group

Во својот обид да се спаси Saab-повторно, и откако обезбедени краткорочни парични средства на 30.000.000 € (44,6 милиони долари), следниот потег Spyker автомобили NV извршниот директор Виктор Милер беше да се регистрирате за стратешко партнерство со Кина Hawtai Motor Group.

Прво 2011 Saab 9-4X ролни исклучување на линија во Мексико

Сааб е типичен шведскиот бренд, откако бил поврзан со скандинавска земја за многу години, се со седиште во Trollhättan и за кои имаат репутација за дизајнирање чудат автомобили. Сепак, во последниве години, дека шведскиот линк станува потешко и потешко да се најде.

2011 Женева Мотор Шоу Преглед: 2012 Saab 9-5 вагон SportCombi

Тоа е конечно официјален претставник. По неколку месеци протекоа слики и шпионски снимки, сите нови 9-5 SportCombi вагон Сааб има се откри денес, иако од само еден агол, но тоа нема да биде долго сега, додека ние се дојде до тоа да се види во целост.

Најава: Myshinycars.com е за продажба. За повеќе информации Ве молиме да користите контакт формата. Ви благодарам.
Aakash Веб најавувач додаток